Beernem

Antwerpen

Mengvoeders

Depre Veevoeding, die aan de oorsprong van Group Depre ligt, produceert in 2 productie-sites samengestelde voeders voor varkens, runderen en pluimvee, bestemd voor de intensieve veeteelt op het familiale bedrijf in Belgiƫ. Daarnaast stelt de strategische ligging in de haven van het productiebedrijf te Antwerpen ons in staat om een belangrijke rol te spelen in de productie van concentraten en halffabricaten met een bestemming tot ver buiten de Europese Unie.

Onze nutritionisten stellen een wetenschappelijk uitgebalanceerde voeding samen met als doel landbouweindproducten (melk, vlees en eieren) aan een competitieve prijs te produceren. Dit gebeurt met een meervoudig engagement, namelijk voedselveiligheid, het welzijn van de dieren en een gezond milieu.

In beide vestigingen wordt de kwaliteit gegarandeerd door een doorgedreven kwaliteitssysteem op basis van HACCP principes. Het toepassen van deze principes en een continue grondige risicoanalyse van de grondstoffen en het productieproces garanderen de voedselveiligheid voor mens en dier.